top of page

Movienight

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol gezelligheid en actie! Op zaterdag 10 februari presenteren wij met trots onze tweede editie van Movie Night. Een avond die je niet wilt missen! Geniet van vrij trainen en ervaar freerunning zoals nooit tevoren met onze unieke nieuwe screening setup!

Movienight
Movienight

Tijd en locatie

10 feb 2024, 16:00 – 21:00

Amsterdam, Cas Oorthuyskade 332, 1087 Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol gezelligheid en actie! Op zaterdag 10 februari presenteren wij met trots onze tweede editie van Movie Night. Een avond die je niet wilt missen! Geniet van vrij trainen met elkaar en ervaar freerunning zoals nooit tevoren met onze unieke nieuwe screening setup!

Freerunningsessie

Je begint met vrij trainen! Tijdens het vrij trainen heb je de kans om onze gym te betreden en samen met andere kids een freerunning sessie te houden. Wat je ook wilt oefenen, de ruimte staat tot je beschikking. Onze trainers zullen aanwezig zijn om te assisteren en advies te geven, zodat je het beste uit je training kunt halen.

Doors & Crackstone

Na de trainingssessie is het tijd om te ontspannen en te genieten van twee geweldige freerunning video projecten. We beginnen met Doors, een videoproject gemaakt door onze eigen talenten, Silver en Owen, met de steun van Fit Earth. Deze video is een fantastische showcase van hun vaardigheden en creativiteit.

Daarna gaan we over naar de Storror Awards genomineerde Crackstone. Een indrukwekkende videoproductie opgenomen in de straten van Frankfurt en geproduceerd door de bekende Duitse freerunning brand Gefam. Wat dit nog specialer maakt, is dat maar liefst vier van de twaalf internationale atleten in deze video uit Nederland komen, een daarvan is onze eigen trainer Francesco!

Gloednieuwe screening setup

Tijdens dit evenement debuteren wij ook onze gloednieuwe screening setup! Dit is jouw kans om spectaculaire video's op een groot scherm te bekijken en te zien wat freerunning allemaal nog meer te bieden heeft.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een avond vol actie, gezelligheid en inspiratie! Kies het tijdslot dat bij jouw leeftijdsgroep past en reserveer nu je plekje. We kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige avond te beleven!

Tijden

16:00 - 17:30 (Groep 7 - 10 jaar)

17:30 - 19:15 (Groep 10 - 14 jaar)

19:15 - 21:00 (Groep 14+ jaar)

Opmerking: Zorg ervoor dat je op tijd aankomt, want het belooft een drukke avond te worden vol avontuurlijke momenten en plezier!

Tickets

 • Movie Only groep 7 - 10 jaar

  Met deze ticket heb je toegang de screening van 16:50 tot 17:30. LET OP: Met deze ticket heb je GEEN toegang tot de vrije trainingsessie voorafgaand aan de screening.

  € 5,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket groep 7 - 10 jaar

  Met deze ticket heb je toegang tot vrij trainen en de screening van 16:00 tot 17:30.

  € 10,00
  Uitverkocht
 • Ticket groep 10 - 14 jaar

  Met deze ticket heb je toegang tot vrij trainen en de screening van 17:30 tot 19:15.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op
 • Movie Only groep 10 - 14 jaar

  Met deze ticket heb je toegang de screening van 18:30 tot 19:15. LET OP: Met deze ticket heb je GEEN toegang tot de vrije trainingsessie voorafgaand aan de screening.

  € 5,00
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket groep 14+ jaar

  Met deze ticket heb je toegang tot vrij trainen en de screening van 19:15 tot 21:00.

  € 10,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page