Je bekijkt nu Fit Earth Movie Night: 1 April 2023

Fit Earth Movie Night: 1 April 2023

Lees deze pagina voor alle info over het event!

Kosten:

Eén ticket kost €10,-

Rooster:

Kids 7 – 10 jaar (16:00 tot 17:45)
De middag voor de jongste kids begint met leuke freerunning spelletjes en uitdagingen. Vervolgens krijgen de kids verschillende freerunningvideo’s te zien. Hierbij maken zij kennis met het wereldje van freerunning en krijgen zij op spectaculaire wijze mee wat er allemaal mogelijk is in de sport! 

Kids 10 – 14 jaar (18:00 – 19:45)
De kids starten met een vrij training sessie van een uur. Onder begeleiding van de trainers krijgen zij de gehele Fit Earth gym tot hun beschikking. Om zo alle freerunning tricks te kunnen oefenen die zij willen! Vervolgens krijgen zij verschillende freerunning video’s en filmprojecten te zien om te leren over de cultuur van de sport en weggeblazen te worden door de meest specatulaire sprongen!

Jeugd 14+ (20:00 – 22:00)
De oudere kids starten met een vrij training sessie van een uur. Tijdens dit uur kunnen zij onder begeleiding van de trainers gebruik maken van de gehele Fit Earth gym. Leer nieuwe tricks, daag elkaar uit of ervaar gewoon een gezellige freerunning sessie! Vervolgens krijgen zij de freerunningfilm Supertramps Thailand te zien, gemaakt door het welbekende freerunningteam Storror. Een film over vrijheid, avontuur en vriendschap door de ogen van freerunners!

Premiere:

Fit Earth Movie Night is ook de avond van de premiere van ons eigen videoproject Dark Mode. Gemaakt door onze trainers samen met de kids in de Fit Earth Pro-les!

Aanmeldformulier: 
Totaal


Onze Algemene voorwaarde zijn van toepassing